onsdag 10 september 2008

Vägning imorgon...

Tror tyvärr inte att vågen kommer att visa nåt minus trots att jag hållit mig till pointsen samt promenerat mycket, för jag har min ägglossning nu och då känns det som att jag samlar så fruktansvärt mycket vätska i kroppen och svullnar upp flera kilo... Men det är ju egentligen skit samma, för huvudsaken är att jag själv vet om att jag inte har fuskat utan hållit mig till programmet, och dessutom känner jag redan att byxorna sitter lösare i midjan, och det känns skitbra!
Igår var jag inte direkt hungrig på kvällen, så det blev en skål popcorn för 2 points istället.

Idag käkade jag en Javisst till frukost, med Lätt & lagom, 1 1/2 skiva ost (5%), gurka, tomat och saltgurka (3p) och 2 koppar kaffe.
Till lunch blev det spagetti och quornfärssås (6p), och till mellanmål 2 äpplen. 
Nu när jag kom hem åt jag 1 majskolv med lite Lätt & lagom och salt (1,5p), 2 halvor Polarkraft Fröig med Lätt & lagom, gurka, tomat och saltgurka, och ett kokt ägg (6p). Innan dess slank det förresten ner 1/3 Kellogs bliss hallon (0,5p) - den var skitäcklig! Hade tänkt äta en hel, men den var inte alls god så Alva fick äta upp resten. Och nu framför datorn har jag druckit en burk Cola light - är så mätt och nöjd och trött att jag vill gå och lägga mig genast... Ska dock försöka vara vaken någon timme till, klockan är ju faktiskt bara strax efter sju.

Förut när jag hade hämtat Alva gick vi en promenad till Bilia och hämtade en spak att fälla sätet med till min bil, som jag hade beställt. På vägen stannade vi till hos några kompisar som precis har fått barn och lille Ivan var så sööööt! Åh, tänk att Alva har varit så liten en gång i tiden...
Stegen är jag VÄLDIGT nöjd med idag: jag har gått 15.403 steg!

3 kommentarer:

Helen sa...

tror nog på minus jag om byxorna sitter lösare... heja heja
väntar spänt på resultatet.. söt hon er din Alva.
bra stegat.. hihi
kram

Anonym sa...

Hej! Du har en nominering hos mig!
Kram, Annalee

Anonym sa...

Du har verkligen varit duktig den här veckan, så nog tror jag oxå på minus. Speciellt om du känner det på kläderna.

KRAMIS