fredag 5 september 2008

Ännu en bra dag!

Ja, idag har det gått jättebra, men jag känner att jag hade kunnat fördela maten bättre. Som jag skrev igår får jag lov att pendla mellan 19 och 21 points, men jag har bestämt mig för att ha 19 som ett riktmärke, och går jag över det med några points så gör det ingenting! Idag började jag jobba klockan 8 och då kan jag inte äta någonting innan (det är alldeles för tidigt), så jag åt inte frukost förrän kl 10 och då blev det en källarfranska med Lätta och tomat, samt 1 kokt ägg (5p). När det var dags för lunch var jag inte alls hungrig, så då blev det bara 1 äpple och 1 kiwi, och när jag kom hem smällde jag i mig 1 påse minimorötter och en 1-pointsbar från VV. Sen ställde jag mig och lagade mat, och idag blev det fullkornsris, 2 quornfiléer och citron- och dillsås (6,5p). Jag är alltså uppe i 12,5 points nu och tänkte äta lite popcorn ikväll och dricka Cola zero, så jag stannar nog på 14,5 points. Man får ju spara 4 points per dag, så jag känner att det är okej. Idag har jag gått 10803 steg också, så jag är supernöjd!
Åh, förut gick jag in i en sportaffär på vägen hem och hittade en motionscykel som var nedsänkt till 790 kronor - jag vill ha den!!! Vi ska iväg till Jönköping en sväng i morgon och kolla lite, och hittar jag ingen bättre där, så köper jag den här. Jag har ju alltid velat ha en motionscykel, och snart är jag där...

Nu vill M ha datorn, så det är dags för mig att ta itu med disken... Blä, vad tråkigt!

3 kommentarer:

Helen sa...

duktigt jobbat gumman.. skönt att ha kommit igång ordentligt på en gång.. keep on going.. kram

Anonym sa...

Men hallå gumman;) Vart bor ni någonstanns?? Jönköping där bor jag oxå nästan.
Skönt att se att du är så himla motiverad:) För det är inte jag just nu.
Men på måndag då,då ska jag komma igång igen.
Kram

Pink Chocolatier sa...

Hejsan!
Jag hittade nyss hit och jag måste ju bara säga att du är jätte duktig..Har kikat runt lite på din blogg och som jag förstår så är det inte alls så länge sen du bestämmde dig för att nu jäklarenamma!
Men ändå kommit så långt!
Jag tror att du kan vara till min hjälp!
Sitter nämligen här hemma i byhåla i Dalarna..Känner mig fet, ful och allmänt jäkla risig!
Varje dag går det ut på att jag sitter framför datorn och äter på nätterna medans alla andra jobbar..Blev dessvärre av med jobbet för någon månad sedan, Kommer inte i mina kläder och ingen motivation finns!
Jag behöver komma igång!
Då kanske det kan bli du :)
Eftersom du hela tiden berätta för oss andra hur dina dagar går så kanske det kan ge mig en spark i baken!
Dig kommer jag att hälsa på mera!

Kraaam!