torsdag 4 september 2008

Invägning idag.


Japp, då har man fått det bekräftat: 70,7 kg tung... Ofattbart! Men som min käre M konstaterade - se det positivt, du vägde ju inte 80... Nej, det är ju faktiskt mitt eget fel att jag ser ut som jag gör, och mitt eget ansvar att göra nåt åt situationen. Och den här gången är jag verkligen laddad till 100%! Nu ikväll köpte jag nya utgåvan av Butiksguiden och lite godis, och jag är sugen på deras våg också. Och en ny points-calculator (jag har fortfarande den gröna). Godiset köpte jag mest för att ha hemma OM jag blir sugen, men hittills har jag inte haft något godisbegär...hmm, kan ju faktiskt bero på att mina Nutrilett-bars typ ÄR godis.. Men jag har i alla fall räknat ut att en bar=4,5p och en påse pulver till jordgubbs-shake=2p. Räknade förresten ut på mötet att jag får äta 19p alt 21p per dag, beroende på om jag sitter still i kassan eller jobbar i kundtjänst/spelbutiken. Förut har jag alltid hållit mig till 18p, men nu får jag alltså plussa på lite. Nice! Nu ska jag plöja igenom allt nytt material. Hej så länge!

3 kommentarer:

Helen sa...

ah men så skönt att du är laddad till max nu! att vara inskriven på vv blir man ju åsså peppad av om man går på mötena varje vecka.. ha en trevlig kväll
kram å pepp

Anonym sa...

Ja, det är verkligen kul att läsa hur laddad du är. Jag blir själv inspirerad bara av att läsa om dig.

Jag är ju inte med i VV, utan kör lite på egen hand. Men för något år sedan var jag med och jag gillade det. Många listor och häften att bläddra i. Sådant gillar jag, konstig som man är... :) Saknar det faktiskt. Får kanske göra eget material... :)

KRAMIS

Anonym sa...

Hej! Och välkommen får jag säga hittade dig på forumet. Bloggningen har varit en stor hjälp för mig,just att man kan stötta varandra när det blir motgångar.
Kram