torsdag 25 september 2008

-0,5 kg!

Hade ju ingen barnvakt till Alva idag, men jag valde att åka och väga mig i alla fall, men hoppa över mötet och det gick ju jättebra! Fick min mens idag och trodde nästan att det skulle visa plus på vågen, så jag är jättenöjd med resultatet!
Har precis kommit hem nu och ska laga lite mat, men jag vet inte vad jag är sugen på... Åt smörgås och kokt ägg för 5 points till frukost, och ris och korvstroganoff för 6 points till lunch, så jag har 7 härliga points tillgodo. Förutom maten har jag druckit en burk Cola zero och ätit 2 äpplen och 1/2 påse minimorötter.

Hmm, vad ska jag äta för mat? Är lite sugen på egna potatisklyftor, men samtidigt vill jag ha lite points över så att jag kan äta popcorn ikväll. Om jag reserverar 2 p till popcornen har jag 5 p att äta middag för, och det är ju inte så mycket... Skulle ju i och för sig kunna göra iordning lite Findus grönsakssoppa för 1p och ta ett knäckebröd till, men jag är sugen på något gott! Typ gräddig potatisgratäng... Nej, ärligt talat, jag får nog surfa runt lite och försöka hitta lite inspiration till någon god mat...
Jag skriver mer lite senare!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till minuset :)
Brajobbat.

Kram

Anonym sa...

Grattis till minuset :0)
kram

Anonym sa...

Hej!
Vad blev det för middag?
Grattis till minuset!! Det var väl kanon!!
Kram