måndag 15 september 2008

Handlat på Lidl...


..ja, det var en ny erfarenhet! Har varit där 1 gång tidigare, men idag kände jag för nåt nytt, och titta vilken fin våg jag hittade! Har ju ingen tidigare, och den här kostade bara 99:99 kr, och hade 3 års garanti. Vet att man inte ska väga sig varje dag, men det tänker jag göra i alla fall. Småbarnstrots...:-) Hittade några bars med äpple/päron-smak också, 2,5 points per styck. Provsmakade en liten bit, och de var väl helt okej. Äter ju hellre en VV-bar med kola och nougat för 2p, men i brist på annat så... För övrigt köpte jag även massa frukt också, och nu håller jag på och lagar mat: kokt potatis, quornbollar och gräddsås (pulver). Lite kokt broccoli också - Alva älskar det!

5 kommentarer:

Helen sa...

halloj bruden.. va du är gullig.. mm glass är min last när jag inte äter godis så jag tar godis denna vecka å glass nästa vecka.. får varva dom lite tror jag.. men jag ska helt klart försöka var utan båda två.. det är ju bäst..
dvdn träna hemma har jag redan.. men den andra verkar ju bra å boken åh yes den vill jag ha.. läser böcker på löpande band LOVE IT...
vi är nyss hemkommen från öppna förskolan å jag har ätit lite lasange.. thea sover å Leo tittar på film... ikväll blir jag själv med barnen så jag hinner inte med nån promenad tror jag.. får väl bli cykeln.. men det är sååå tråkigt.. ut i naturen å gå är min grej känner jag ...
oj vilken billig våg... en fråga .. äter Alva åsså veg kost? bara lite nyfiken....
KRAM

Anonym sa...

hej igen!

tack för svar på "fröig"!!
Jädrar vad du uppdaterar ofta; Superkul!

Snygg våg! Jag köpte en ny för nåt år sedan och upptäckte då att jag helt plötsligt vägde 1,5 kilo mer....hahaha

Jag har ju också börjat vv idag och det går bra. Sparar du points till helgen eller äter du alla dina samma dag? Ska jag spara 4p får jag bara äta 16p och det blir man ju inte fet på ;)

Jenny

Anonym sa...

Ja du jag köpte mig oxå enny våg för ett tag senoxå en digital.Hade en "gammal" innan.Jösses säger jag bara från att ha vägt 76kg gick den andra upp till 96kg!!Höll på att trilla baklänges.Så nu väger jag mig INTE på den vågen något mera;)
Jo jag skulle oxå fråga om de där qourn bollarna....Vad smakar dom ochvart man köper dom?
Kram

Anonym sa...

Hej!
Hitta din blogg genom vv forumet..
Kan jag länka dig?
Kolla gärna in på min sida.
Titti40.wordpress.com
Ha det bra!

Anonym sa...

Hello!!
Har en utmaning till dig på
min blogg;)
Kram