måndag 29 september 2008

Har unnat mig en lotion idag...

Ja, idag köpte jag den här lotionen för 119 kronor (Celine Dion: Belong), och den doftar ljuuuvligt! Vi har den på jobbet och jag har gått och smörjt in mig på armarna typ varje dag, så idag kände jag att jag bara var tvungen att ha den! M tyckte också att den luktade jättegott, så nu kanske han köper parfymen till mig också :-)
Vi firar förresten 8-årsjubileum om två veckor (den 14 oktober), så jag hoppas att vi kan hitta på nåt kul då! Jag hade egentligen velat ta med honom på en Ålandskryssning eller nåt, men han HATAR sånt, så jag vet inte vad vi ska hitta på... Vi förlovade oss ju nere på Österlen, och dit vill jag verkligen tillbaka, men kanske inte en vardag mitt i veckan...

På tal om nåt helt annat, är det någon som har sett den nya filmen med Robert de Niro och Al Pacino, där de är poliser och jagar en seriemördare som nog också är polis? Jag läste en recension av filmen i Expressen idag, och jag tyckte att den verkade bra. Har dock inte varit på bio på nästan 2 år, så jag är verkligen inte uppdaterad på nya filmer.

Idag har jag bara gått 7436 steg, och jag känner att jag MÅSTE bli bättre på att motionera! 
Ja, just det ja, jag har ju inte berättat om min motionscykel än - den som jag skulle köpa, men aldrig köpte... 
Så här var det: jag hittade ju en jättebillig motionscykel på Sportex som jag skulle köpa för 749 kr eller nåt, men när jag gick in i affären hade de inga kvar. Jag reserverade en, och de skulle höra av sig när cykeln kom in i butiken igen, men när jag inte hade hört nåt på typ 2 veckor gick jag ju dit och frågade efter den. Då sa han i butiken att han verkligen INTE kunde rekommendera den till mig, utan att den cykeln var så simpel att den främst passade för pensionärer som hade blivit uppmuntrade av sin husläkare att röra på benen typ 15 minuter om dagen... Hi hi... vilken tur att jag inte köpte den!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Tack för inlägget hos mig..
Jo 49 kg låter väldigt lite..Men man ska nog stanna där man tycker man trivs..
Ha en fortsatt trevlig vecka
kram