söndag 14 september 2008

Söndag idag.

Segt och slappt... jag hatar söndagar! Skulle ju ha jobbat idag egentligen, men M är fortfarande i Holland och Alva går på antibiotika, så jag är hemma med lillfisen och bara gör ingenting. Har i alla fall gått igenom och läst alla mina viktbloggar, så nu känner jag mig uppdaterad och ännu mer inspirerad.
Nähä, jag fick visst inte skriva mer för Alva är supergrinig och sitter här bredvid och drar mig i armen. Vad skönt det vore om hon kunde leka lite mera själv... Hon är väl uttråkad och vill tillbaka till dagis! Får hoppa in i badet med henne och sen åker vi nog en sväng till min mamma och hälsar på. Alvas faster är på tillfälligt besök i Skövde också och ville träffa oss senare, så vi får väl bjuda hit dem på lite kaffe i eftermiddag.
Till frukost har jag ätit 1 lingongrova med Lätt & lagom, 3 msk minikeso, 1 1/2 skiva ost, saltgurka och körsbärstomater (3p). Till middag tror jag att det blir ris, vegetarisk grillfilé, grönpepparsås och Broccoli mexikana.

Skriver mer lite senare!



1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan!! Tack så mycket för dom fina orden i min blogg. :)Svar på dina frågor kommer här: Ja det är bara VV jag har följt! Inga andra dieter!! Jag skrev in mig den 9 januari i år så det är ungefär 36,5 vecka nu! :) Jag har ju gått ner 38 kg nu och har 5 kilo kvar till "mål"!! :D Självklart kommer jag att söka till årets viktväktare, hi hi och funderar även på att utbilda mig till konsulent, så småningom!!... Jättefin blogg du har och jag hoppas jag kan få lite inspiration till att laga veg. mat.:) Är lite dålig på det... Ha det så bra! KRAM