söndag 28 september 2008

Har ätit en ljuvlig grönsaksgryta idag!

Igår när jag kom hem från jobbet vid kl 22.30 på kvällen möttes jag av M som berättade att han tänkte börja viktväkta med mig... Vad paff jag blev, men samtidigt jävligt glad! Och idag när jag kom hem från jobbet stack han iväg och handlade ingredienser till en ljuvlig marockansk gryta med couscous... Jag har äntligen fått tillbaka min mobil, så bild på maten kommer om en liten stund. Maten "kostade" i alla fall 5 points, och receptet hämtade M ur en av Viktväktarnas kokböcker. 
Till frukost åt jag 2 frallor med Lätta, gurka och tomat (6p), och till lunch åt jag en miniyoggi drickyoghurt och 1 äpple (2p). Till middag åt jag M:s gryta (5p) och till kaffet åt jag en VV-bar (1,5p) och ett äpple. Nu har jag 3,5 points kvar, och jag vet inte riktigt vad jag ska äta för gott för dem... M håller på och poppar popcorn nu, så det kanske blir lite såna. Mums!

Förut tog jag, M och Alva en promenad in till stan, och det var så himla skönt! Kallt, mörkt och höstigt...

1 kommentar:

Helen sa...

ah men gud va skönt för dig att ha sambon till hjälp å stöd på det viset.. min Pär är ju en skinny man om man säger så... så han förstår inte hur det är att han många kg överflöd...
kram kram