tisdag 18 januari 2011

Puh, nu är jag helt slut!

Varje tisdag tänker jag att jag ska ta det LUGNT och inte göra något som helst ansträngande, men det blir ju typ aldrig så ändå...
Imorse hade vi det jätteskönt och Alva satt och ritade medan jag surfade runt lite på nätet. Efter en stund tog vi på oss och åkte till Elins esplanad och strosade runt i någon timme eller två, och passade på att ta en fika på Waynes Coffee (se bilden)... Jag hade ju dock klantigt nog glömt mitt Visa-kort i jobbyxorna igår, så vi fick fika på kredit ;-)
När vi kom hem drog "jobbet" igång; jag lagade mat (potatismos och prinskorv), diskade, körde igång en tvättmaskin, rensade/sorterade på hatthyllan, körde en maskin tvätt till... Och precis när jag trodde att jag kunde slå mig ner i soffan med min nya Amelia som kom med posten förut, så kom jag på att jag ju hade lovat M middag när han kom hem... Så det var ju bara att sätta igång med middag nummer två: pastagratäng.

NU har jag grottat ner mig i soffan, och hoppas på att få stanna här resten av kvällen ;-)
Alva sitter bredvid mig och kollar på Bolibompa - hon har fått någon typ av ögoninflammation och får en massa gult klet i ögonen hela tiden; jag undrar om hon får vara på dagis imorgon ändå eller om det är väldigt smittsamt!?!

2 kommentarer:

Nim sa...

http://www.1177.se/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Ogoninflammationer-hos-barn/

Linda sa...

De flesta dagis tycker inte det är ok