tisdag 18 januari 2011

Förkyld prinsessa

Jag var nästan helt säker på att det skulle bli en natt utan sömn och med en vinterkräksjuk Alva här hemma igår, men "peppar peppar ta i trä" så verkar det som att vi klarade oss!
Igår när vi kom hem från dagis klagade Alva över huvudvärk och halsont, och la sig i soffan under en pläd och ville sova... Efter en Piggelin mådde hon lite bättre, men sen blev hon seg igen. Och efter några våfflor piggnade hon till ytterligare, och sen ville hon bada. Efter badet blev hon jätteslö och började må illa, och när hon la sig var vi tvungna att ställa en spyhink vid sängen ifall hon skulle kräkas... Dessutom var hon jättevarm!
MEN hon somnade och sov fram till kl 04.50, och då ville hon komma och lägga sig i våran säng. Hon somnade om efter ca 1/2-timme och sen gick vi inte upp förrän klockan halv nio!
Och hon verkar så gott som återställd... Hon är i och för sig lite snorig och så, men så gott som frisk i alla fall. Skönt!

Nu ska vi ta på oss och åka iväg till Elins esplanad en sväng, och efter det ska vi ha en lugn hemma-eftermiddag med lite pyssel samt tvättstugan.

Vi hörs snart igen!

1 kommentar:

sabinas mammis sa...

Tänk om man hade barns "återhämningsförmåga" hela livet,då skulle inte influenserna bli så jobbiga när de väl slår till =)

Härligt att lilla gumman kände själv att hon behövde vila!

Ha det bäst!