onsdag 19 januari 2011

Alva är skadad!!!

Oj oj oj, vilken uppståndelse det blev här hemma när jag råkade säga att det syntes ett litet sår i Alvas hårbotten efter att hon slog i huvudet i byrålådan förut... Hon ser det inte ens själv, utan jag fick ta ett kort och visa henne hur det såg ut ;-)
Och nu funderar hon på hur hon ska kunna sova inatt när hon blöder och är så skadad...

I övrigt är hon pigg som en mört (förutom att hon är lite snorig och har lite ont i halsen), och geggan i ögonen är helt borta - imorgon blir det jobb och dagis igen!

Idag har jag/vi haft en sån där lugn dag som jag hade tänkt att ha igår; jag har inte varit utanför dörren hittills, och förut orkade jag inte ens fixa iordning någon lunch så jag och Alva delade på en matlåda med spagetti och köttfärssås ;-)
Jag har verkligen noll energi idag!
Som tur är så är Alva bra på att sysselsätta sig själv, så hon ritar och kollar på barnprogram och pärlar och leker med sina dockor... Och just nu sitter hon bredvid mig i soffan och sjunger sånger för mig - mysigt!

Ikväll ska M hem till en polare direkt efter jobbet, så jag och Alva ska ägna kvällen åt att steka/äta pannkakor samt bada - vi ÄLSKAR att bada badkar både hon och jag...

Inga kommentarer: