fredag 14 januari 2011

NEJ, jag vägrar!!!

Den här inringade annonsen möttes jag av imorse, och nu är det nog dags att ta ett allvarligt snack med M ikväll - ända sedan vi flyttade ifrån huset i Broddetorp har jag konsekvent VÄGRAT att ens diskutera ett nytt boende på landet... Jag kan inte ens i min vildaste fantasi tänka mig att bosätta mig någonstans utanför central bebyggelse... Jag har sagt att jag kan bo i stort sett vart som helst och hur som helst OM det är cykelavstånd till jobbet! Och om det finns andra människor/barn i närheten!
Tänk när vi bodde ute i Broddetorp - typ inga grannar, vedeldning, krav på 2 bilar, INGA kom och hälsade på, inga aktiviteter (när man väl hade kommit hem från jobbet så åkte man ju inte 4 mil tur och retur in till Skövde igen), affären stängde kl 18.00 och hade dessutom typ världens sämsta utbud...
Usch, jag ryser bara jag tänker på det!!!

Jag förstår M:s iver att vilja flytta härifrån till något eget, men om han fortsätter att titta efter hus utanför stan så får han faktiskt flytta själv! Och det tråkiga är ju att han så väl vet om vart jag står i frågan, men ändå föreslår han ett hus i Valle (!) för 8000:- i kallhyra...
Herregud, jag bor hellre i en liten stuga på Billingens camping än där borta... Och faktiskt ännu hellre bor kvar i den här underbara, men lilla lägenheten!

Snart är det dags att bege sig mot jobb och dagis; idag jobbar jag bara ett litet lagom pass mellan kl 12-16 i kassan.
M tog bilen i morse och jag fick låna hans busskort, så idag åker jag och Alva buss - det känns lyxigt! Visserligen får vi gå en bra bit ändå p g a de få hållplatserna utmed vägen, men vi sparar ju in några meter i alla fall!

Inga kommentarer: