torsdag 2 december 2010

Jul-klänning

Här är klänningen som jag köpte på H&M tidigare i veckan, och det blir den som får pryda min fagra kropp på julbordet på lördag ;-)
Jag tänkte ha svarta strumpbyxor till, och höga svarta stövlar med lite klack (om jag nu får på mig dem över mina svullna gravid-vader), men vad ska jag ha för smycken? Jag är lite inne på ett set med halsband och armband i svart/silver, men jag funderar även på att strunta i halsband och istället ta en svart sjal...
Och en svart kofta...
Och rött nagellack, såklart!

Det ska bli så himla kul - jag längtar redan! Alla våra personalfester brukar bli väldigt lyckade, och det ska bli spännande att få se allt ur ett nyktert perspektiv ;-)
Det blir ju förresten inte första gången, för på julfesten -05 var jag ju gravid med Alva... Och då åt vi julbord på Knistad (vidrigt äcklig mat var det, men tanken var ju god)...

På tal om något helt annat så somnade M igår när han nattade Alva, och idag var det min tur... Jag stendäckade här i sängen, så nu har jag precis tvättat bort sminket och borstat tänderna, och går och lägger mig.
Sov gott allihopa!

Inga kommentarer: