måndag 13 december 2010

4.DET HÄR ÅT JAG IDAG/DET HÄR HADE JAG PÅ MIG IDAG!

Dagen är visserligen inte slut än, men för mig hade det faktiskt varit bättre om den inte ens hade börjat...

Jag började min dag klockan 04.00 inatt med att gå upp och svälja ner 2 Alvedon med ett glas vatten. Sen gick jag upp kl 09.00 och tog 2 Alvedon till...
Frukosten bestod av ett musbett på en Skogaholmslimpa med Lätt & Lagom och skinka, samt ca två klunkar mjölk.
Efter frukosten fick jag ringa till jobbet och sjukanmäla mig, för då visste jag att den här monsterhuvudvärken och illamåendet skulle vara med mig under resten av dagen :-(

Jag har legat i sängen och soffan fram tills för ungefär en halvtimme sedan, och då gick jag upp och gjorde iordning den här makalösa middagen, snabbmakaroner och köttbullar.
Under tiden som jag lagade maten åt jag upp mina två överblivna smörgåsar från frukosten, samt sköljde ner 2 Panodil med ett glas vatten.

Stackars bäbisen i magen; full av Paracetamol och helt oskyldig :-(

För tillfället sitter jag vid köksbordet och försöker bota min frossa med hjälp av en varm kopp citronte.
Snart är det dags att ta fram strykjärnet och snygga till Alvas luciaklänning, för det är Luciafest på dagis om 1 1/2 timme... Funderar helt ärligt på om man ska unna sig en taxi dit idag!?!

Vad gäller mitt matintag så kommer jag troligtvis inte att äta mer idag; förutom en lussebulle till fikat lite senare, såklart!

Och det här har jag på mig idag - svarta underkläder, blåa mammajeans, en svart tunika och röda naglar ;-)

Ps: för er som undrar är min migrän hyfsat självförvållad... Jag har slopat kaffet, åt smågodis igår och hetsar upp mig själv över att det ser ut som en svinstia här hemma = migrän!!!

Inga kommentarer: