tisdag 21 december 2010

12. MIN KARRIÄR

Tja, någon karriär vore väl fel att påstå att jag har haft, men jag tänkte att ni skulle få veta vad jag har studerat och jobbat med...

År 1992 slutade jag i grundskolan.
Jag var sugen på att läsa vidare på Humanistisk linje, men till slut föll valet på en 3-årig Ekonomisk linje på Västerhöjdsgymnasiet här i Skövde.
År 1995 tog jag studenten med 3.8 i medelbetyg...

Hösten samma år flyttade jag och 2 kompisar upp till Umeå, och där studerade vi 20 p Praktisk Filosofi på Umeå universitet. Efter den terminen flyttade jag tillbaka till Skövde och gjorde ingenting speciellt; gick bl a en kurs på Datorteket, sökte lite olika jobb och fick en ungdomspraktikplats på Stadsbiblioteket.

1997 flyttade jag ner till Malmö och började studera Sociologi på Lunds universitet. Jag läste i 3 terminer och avslutade med en C-uppsats: "Café-livets sociala funktion; om kvinnors upplevelser av cafébesök".
Efter det fortsatte jag med en termin Kvinnovetenskap och en termin Etnologi.

Nu var jag skoltrött och flyttade hem till Skövde igen, och fick jobb på Pressbyrån på KSS. Där stannade jag nästan 2 år, och sen blev jag sugen på att studera igen...
Jag kom in på en Teckenspråks-kurs på Hellidens folkhögskola, och efter en termin där kom jag in på Teckenspråkstolk-linjen i Örebro. Där stannade jag bara i en termin, och sen flyttade jag hem igen.

Jag började arbeta som servitris på en restaurang/pizzeria i Falköping samt jobbade lite extra på Pressbyrån igen, och i augusti år 2004 blev jag anställd på Ica Maxi. Och där befinner jag mig fortfarande... ;-)
Och där måste jag ju i och för sig hävda mig och påstå att jag har klättrat några steg uppåt med tanke på att jag är både fastfood-ansvarig, miljöansvarig, allergiansvarig samt MAB-ansvarig (marknadsansvarig i butik). Eller ja, jag HADE alla de här ansvarsuppgifterna, men jag har avsagt mig allt nu p g a graviditeten.

Och det ska bli såååå skönt att få vara mammaledig!!!

Skickat från min iPhone

Inga kommentarer: