söndag 6 september 2009

Lyssnar på the Poodles...

...och njuter av ledig söndag!
Idag blir det inte många knop - när vi har gjort oss iordning ska vi åka in till stan en sväng och köpa jeans till M, och sen ska vi hem till brorsan och käka söndagsmiddag. Vet inte vad vi blir bjudna på - det ska bli spännande!

Vad gäller pointsen så är det ju ganska svårt att räkna dem när man blir bjuden på mat eller äter ute på restaurang, så jag får helt enkelt äta en lagom stor portion och äta lite mindre till kvällsmat. Det ska nog funka alldeles utmärkt!
På Gotland åt jag ju t o m dessert vissa dagar, plus en kexchoklad som vi fick som färdkost under en bussresa, och det väckte som tur var inget sockerbegär alls när jag kom hem.
Jag tror faktiskt att jag har allt under kontroll den här gången!

På tal om brorsan så har han gått och blivit helt galen - han ville så himla gärna flytta till en ny större lägenhet och lyckades övertala sin flickvän till det, och nu (efter 4 dagar!!!) vill han redan flytta därifrån... :-)
Han känner så starkt att han INTE vill bo kvar där att han redan har gått ner till en av bostadsförmedlingarna nere i stan och ställt sig i kö på en ny lägenhet... Hmm, det känns lite dejavú, för det brukar vara jag som är den veliga i våran familj!
Tokigt!
Den här skivan SKA jag definitivt köpa den 21 september! Nu har jag snokat upp att man kan köpa den "special deluxe" också - då får man skivan, en vinylversion av skivan, exklusiva fotografier på kartong och boken "112 sånger" med alla hans låttexter samt ett plektrum =589 kronor på cdon.com.
Vill ha!!!
Men har nog tyvärr inte råd (behöver köpa lite nytt till lägenheten, bl a ett köksbord), så jag har önskat mig den av M i födelsedagspresent... hi hi...

Nej, nu är det nog dags att hoppa in i duschen och fixa iordning sig. Det är så lätt att fastna framför datorn och helt plötsligt så är halva dagen borta...
Vi hörs lite senare ikväll!

Ps: Igår var det 8 månader sen mamma flög upp till änglarna i himlen...
... JAG SAKNAR DIG, MAMMA!

Inga kommentarer: