måndag 18 januari 2010

Sådär, nu är jag lite glad igen...

...ja, såklart inte för att jag har ätit smågodis (dumma mig!), utan för att M ringde förut och berättade att det hade blivit ändrade planer; han har fått tag på en lägenhet i Skövde!!!
Jag vågar nog inte ta ut någon glädje till 100% förrän kontraktet är påskrivet, men det verkade så gott som spikat och M skulle skriva på i slutet av veckan... Åh, det verkar som att det kommer att ordna sig, och det känns sååå skönt!

Vad gäller mitt smågodisätande nu ikväll så känns det såklart inte helt okej, men jag har ändå ingen ångest över det - jag övervägde noga innan jag gick iväg till affären, och det var precis så gott som jag hade förväntat mig...
Och som Cornelia så sant kommenterade så var det verkligen ingenting som jag var värd, och som kan ursäktas med det, men det känns ändå inte som jordens undergång.
Imorgon är jag förhoppningsvis med på banan igen, och till middag har jag planerat in ugnsbakad lax med creme fraiche-sås och ris...

För övrigt har jag väl ingenting annat av värde att rapportera...
Jag är ledig imorgon (som alla tisdagar) och dagen ska ägnas åt städning och ev tvätt. Och ett eller möjligtvis två åk med pulkan i backen här utanför huset :-)
Nu är det snart dags att natta Alva, så vi hörs vidare imorgon!

1 kommentar:

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Ta gärna ett par extra åk i pulkabacken - så blir du snabbare av med smågodiset!

Kram