måndag 11 januari 2010

Jättegod middag!

När jag kom hem från jobbet ställde jag mig direkt och lagade mat: benfri kotlett i lök- och champinjonsås med ris och rårivna morötter. Mums!

Idag har jag faktiskt mått helt okej hela dagen - jag är ju så van vid att må dåligt och tycka att åtminstone någonting är skit, men idag har dagen flutit på som ingenting och jag har inte ens tänkt några negativa tankar... Vad skönt det är att må bra! Jag ska nog försöka göra det lite oftare - må bra, alltså! :-)

Pointsmässigt har det också gått bra; jag åt 2 mackor med salami, keso och gurka till frukost (5p), ett äpple och en clementin till mellanmål, spagetti och köttfärssås till lunch (8p), ett päron och en clementin till mellanmål, samt den redovisade maten ovan nu ikväll (6,5p).
Är man riktigt petnoga så ser man att jag har överskridit budgeten med 0,5p, men med tanke på hur mycket jag har sprungit på jobbet idag samt mina promenader till och från både dagis och jobb, så blir det som ett spott i havet...

Nu ska jag diska och sen dimper jag ner i soffan bredvid Alva och kollar på Musse Pigg. Imorgon är vi lediga och då ska vi inviga Skövdes nya äventyrsbad - tjoho, vad roligt!!!

1 kommentar:

Helen sa...

såg ju smaskigt ut det där..