tisdag 26 januari 2010

Migrän :-(

I morse vaknade jag med världens migränanfall, och efter 2 Treo har det fortfarande inte släppt... Det känns ju bättre nu (speciellt efter min goda havregrynsgrötfrukost med skink-knäckemacka och en STOR kopp kaffe), men jag känner fortfarande av det... Jobbigt!
Jag tror att det beror på att jag har varit ganska stressad den senaste tiden; mycket beroende på jobbet - det har varit kampanjer och demos och samplingar och events m m, och tiden räcker inte till alla gånger... Är man kontrollfreak som jag, så bidrar det såklart också... Både igår och i fredags hade jag flimmer framför ögonen på jobbet; typiska stress-symptom...

Hur som helst; snart ska jag gå iväg med Alva till hennes farmor, och medan hon är där så ska jag ta en 1-timmespromenad till KSS och besöka min kurator... Nu var det ju några veckor sedan jag var där, så det ska bli skönt att få prata av sig lite!

Hoppas ni får en bra dag där ute, så hörs vi i eftermiddag...
PS: jag tror minsann att jag får min iPhone idag - de hade skickat en leveransbekräftelse till min mail igår kväll... Jippie!!!

Inga kommentarer: