fredag 15 januari 2010

Jag är sååå godissugen!!!

Jag är inte helt övertygad om att strunta i att gå till affären och köpa lite smågodis än, men jag TROR att jag ska klara av att låta bli... Jag överskred ju pointsen igår när jag åt chips, och 2 dagar i rad känns lite overkill!
Samtidigt är det ju fredag och man vill ju UNNA sig... ha ha... har ni också läst Cornelias inlägg om att unna sig saker och ting?
Jag utnämner mig själv till expert på att unna mig saker! Ätbara saker, alltså... Jag är nämligen inte lika bra på att unna mig saker i form av kläder, biobesök, restaurangmiddagar, frisörbesök m m...
Här är ett exempel; jag åkte iväg på en kryssning (ATG:s Ombudsgala) och efter ett besök i taxfreen hade jag köpt grejer till M, M:s mamma, mina två bröder, "farsan" och Alva. Och INGENTING till mig själv... Men då blev jag faktiskt sur på mig själv, och gick in och "unnade" mig en ny parfym!

Maten idag har gått jättebra: till frukost åt jag en fralla med smör, sallad, gurka, tomat, en rökt medvurst-skiva och ett kokt ägg med kaviar (6,5p), till lunch blev det ris och korvstroganoff (6p), till mellanmål åt jag ett äpple och 3 kolor (1,5p) och när jag kom hem åt jag pasta och köttfärssås (7p). Och 4 morötter... Och Cola zero... Totalt 21 points.
Och då kan nämnas att jag tog en promenad både till och från jobbet...

Vad gäller vägningen så GLÖMDE jag att ställa mig på vågen i morse (kanske inte så konstigt med tanke på att klockan ringde kl 04.50!), och nu är jag inte så sugen på att väga mig - jag brukar ALLTID väga mig på morgonen och utan kläder...
Så mitt val står mellan att väga mig imorgon bitti, eller rapportera min vikt från i onsdags... Hmm, det får nog bli onsdagsvägningen, tror jag - JA, det får det bli...
Alltså, -0,5 kg den här veckan!!!

Uppdatering:
Duktiga jag åt inget smågodis!!!
Och inget annat heller för den delen... nöjd!

Det jag är mindre nöjd med är M...
Igår frågade jag om han kunde ta Alva ikväll, så att jag kunde få sovmorgon imorgon, och han skulle FUNDERA på det... Förut när vi pratade i telefon så frågade jag om han skulle ta henne, och då sa han att han skulle fundera på det tills tåget var framme i Skövde. Då sa jag att han fick bestämma sig direkt för att jag också ville kunna planera lite (jag var sugen dels på after work med några tjejer på jobbet och dels har jag en biobiljett jag skulle kunna tänka mig att utnyttja), och då sa han: "Ja, men då tar jag Alva imorgon då". Och då brast det för mig och jag blev vansinnig och tryckte bort samtalet!!!
Och så har jag suttit här hemma ikväll... igen...
Egentligen känns det skit samma, för jag har varit jättetrött nu ikväll, men jag blir så jävla trött på M:s attityd och jag är så fruktansvärt trött på att anpassa hela mitt liv efter honom...
Det är hans helg, så varför tar han inte Alva redan idag? Svar: han UNNAR inte mig att ha roligt! Han vill att jag ska sitta här hemma och inte träffa någon... Schysst inställning!
Usch, just nu är jag så fruktansvärt besviken och less på honom!!!

Nu är klockan snart 21.00, så jag dimper ner i sängen i sällskap med min nya Mama... Godnatt!

1 kommentar:

Helen sa...

förstår att du blev arg på M.. dåligt gjort tycker jag.. att inte unna dig en kväll med tjejerna..
hoppas det inte händer fler gånger..

Härligt att du stod emot godiset..
kram kram