söndag 24 januari 2010

Baconlindad fläskfilé med vitlöksost

Idag gjorde jag iordning fläskfilé efter ett recept som jag har fått av Helen, och det blev jättegott!
10 minuter innan maten var färdig kom "farsan" hit för att låna några böcker också, så han fick smaka och gav maten väl godkänt...

Ps: bilden är lånad från Tasteline.com

Jag rensade fläskfilén och skar upp den på längden (som ett korvbröd).
Fyllde skåran med en förpackning Cantadoue Vitlök och virade runt ett paket bacon.
Sedan lät jag den stå i ugnen i 30 minuter i 225° - färdigt!
Till detta serverade jag klyftpotatis.
Ps: jag rekommenderar att salta köttet... det gjorde inte jag, men jag kände att saltet fattades!

Idag har jag haft en riktig tråk-dag; tvättat, diskat, handlat, "plockat", rensat i garderoben, hängt upp kläder, lagat mat, diskat igen, plockat in ren tvätt... m m...
Nu ska jag sjunka ner i soffan och kolla på senaste avsnittet av Grey´s anatomy! Tack för idag!

1 kommentar:

Helen sa...

va bra att det blev gott gumman.. vi gillar nog salt lite olika.. jag tycker att det salta baconet räcker.. men alla är vi olika å tur är väl det.. hihi.. kram kram..