lördag 26 februari 2011

Sötisen är vaken!

Shit, klockan är snart tio och Noel är fortfarande vaken... Och han har varit vaken i nästan 2 timmar! Fast i och för sig så har han sovit typ HELA dagen, så det är väl egentligen inte så konstigt...
Inatt sov han inte sådär jättebra, men efter att ha vaknat klockan 06.00 och ammat och fått en ny blöja så somnade både han och jag om, och sov ända till typ kvart över tio ;-)
Sen gjorde vi oss iordning och gick fram till stan, så från strax efter klockan tolv och fram till 16-tiden så sov han konstant med undantag från amning från ett bröst på Kryddan... Och när vi kom hem ammade han det andra bröstet och sov fram tills Melodifestivalen började - min lilla sömntuta!
Det känns som att han kommer att sova bra inatt, men vi får väl se...

Förut ringde vi till BB för vi tyckte att han hade blivit mycket gulare i hyn och i ögonvitorna jämfört med igår (=gulsot), med de sa att så länge han åt bra och det gula inte spred sig till benen och armarna så var det lugnt!
MEN att han nog däremot behövde dagsljus - shit, vi har ju varit inomhus fram tills idag och har haft en mörkläggningsgardin nerdragen framför hans säng för att göra det mysigt ;-)
Så nu blir det utomhuspromenader varje dag och nerdragen gardin endast på nätterna...

Hoppsan, nu bajsade han också - hej så länge!

3 kommentarer:

Sabinas mammis sa...

Han är en "hjärtekrossare" redan,var ska det sluta?? ;)))

Anonym sa...

vilken sötis..likt pappa?

Sabina sa...

Meen vilket litet charmtroll!