söndag 20 februari 2011

Packar BB-väskan ;-)

Nu har vi kommit hem ifrån kalaset och jag har börjat lite smått att packa BB-väskan... Jag kommer säkert att glömma någonting, men som det ser ut nu så tar jag med mig detta:

* kläder och pyjamas till bäbisen + overall, mössa m m
* kläder till mig, bl a en mysdress, amningströjor och två amningsbehå
* amningskupor
* hygienartiklar, lypsyl
* bindor och blöjor
* nappar, amningsnapp (?)
* Paganinikontraktet (bok)
* kamera
* mobil + laddare
* babyfilt
* tofflor till mig
* patientbrickan

Hmm, är det något som jag har glömt?
Dricka, frukt, godis och sånt räknar jag med att M tar med sig på tisdag när han kommer till sjukhuset, för vi kom fram till att det ju inte är nödvändigt att han stannar kvar första natten... Sen är vi lite rädda för att det ska få Alva att känna sig utanför också; även om hon säger att hon gärna VILL sova över hos farmor! Ja ja, vi får se hur det känns imorgon - just nu känns allt bra och under kontroll i alla fall...

1 kommentar:

Johanna sa...

Oj så himla spännande! Jag har läst din blogg ungefär hur länge som hellst. Snubblade in på den då du viktväktade och jag också gjorde det i samma veva och sen har jag blivit kvar. Jag gjorde också kejsarsnitt för ganska precis ett år sedan (planerat pga sätesbjudning) och det var verkligen en fantastisk upplevelse. Hoppas att allt går bra för er imorrn! Det ska bli spännande att fortsätta läsa nu när ni får ett till litet liv i familjen. Kram!