måndag 22 november 2010

Skönhetssömn...


Om det ligger någon sanning i det uttrycket så borde jag vara jävligt snygg idag, för inatt sov jag i 12 (!) timmar; jag och Alva somnade någon gång runt kl 21.00 igår kväll och sen gick jag inte upp förrän kl 9.00 imorse... Åh, det var så skönt att få sova!!!
Jag var t o m bara uppe en enda gång och kissade, och i vanliga fall är jag nog tvungen att gå upp 3-4 gånger...
Men kroppen behövde väl den här återhämtningen efter den här galna jobbhelgen; det har verkligen varit helt hysteriskt mycket folk på Ica Maxi både i lördags och igår!!!

Idag jobbar jag som tur är bara mellan kl 12-16.15, och det ska verkligen bli skönt! Dessutom ska jag vara i förbutiken idag, och där är det faktiskt lite lugnare än i kassan (även om det är mycket folk där ute också).

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det väl bäst att gå hemifrån i tid - det har snöat hur mycket som helst inatt, så marken är alldeles vit och det är säkert snorhalt på vägarna... Vilket osökt får mig att tänka på att jag säkerligen kommer att ha skitont i ryggen ikväll när jag dels måste GÅ fram och tillbaka till dagis och jobb, samt stå upp i 4 timmar på jobbet :-(

Inga kommentarer: