söndag 28 november 2010

Alva målar julgransprydnader...

Just nu sitter vi och målar båda två, och Alva tycker själv att de hon gör är VACKRAST... Det är ju så himla mysigt att pyssla tillsammans!
Jag skulle så himla gärna vilja ägna mig mer åt scrapbooking, men dels så har vi typ alla våra bilder på 70 olika hårddiskar och dels så skulle jag helst vilja ha ett helt eget kontor med tillhörande skrivbord och utrymmen för att kunna få plats och slippa vara begränsad i tid och rum ;-)

Hmm, jag funderar på vad vi ska äta till middag idag!?!
Jag är så fruktansvärt omotiverad till att ställa mig och laga mat, och jag är absolut inte sugen på någonting speciellt... Igår åt vi ju en fantastisk måltid bestående av fiskpinnar och pulvermos (!), och idag lutar det lite åt lasagne faktiskt.
Fisk äter vi så sällan så det har jag verkligen inga recept på (jag gillar i och för sig lax i ugn, men det äter inte Alva), och kött är heller ingen idé att göra, för det äter inte Alva heller...
Hon äter i och för sig kyckling, men annars är det ju det klassiska som korv, köttbullar och köttfärssås som funkar här hemma... Och fiskpinnar...
Jag funderar vidare...


Inga kommentarer: