tisdag 2 november 2010

Grått och trist idag...


Idag är jag ledig och det är supertråkigt väder ute...
Och inget roligt står på agendan för dagen heller - nu klockan 10.00 ska jag åka ut till psykologen i Ryd och klockan 13.00 ska jag till sjukgymnasten.

Jag är så himla tacksam för Alvas dagis; igår när jag hämtade henne började jag och en av fröknarna att prata lite och jag sa att det var så svårt att få ihop pusslet ibland när man är ledig men ändå har viktiga saker att göra, och då sa hon att jag absolut fick lämna Alva på dagis idag när jag skulle till psykologen...
Jag blev så himla...ja, jag vet inte vad!
Jag har liksom aldrig brytt mig om att fråga om det går bra att Alva är på dagis medan jag gör andra saker än jobbar, för jag har nog räknat med att få ett nej, och så erbjuder de sig själva... Nu rörde det sig ju i och för sig om en viktig sak, och det hade väl kanske inte varit så trevligt för Alva att sitta med hos psykologen om jag blir ledsen och så, men jag kan inte tänka mig att dagis har någon som helst skyldighet att ställa upp för mig när jag inte jobbar!?!
Självklart skulle jag aldrig fråga om Alva fick vara där när jag har t ex en klipptid, och i eftermiddag får hon ju följa med till sjukgymnasten, men jag blev hur som helst så himla glad och tacksam för den fina gesten!

Vad gäller psykologen vet jag inte riktigt vad jag ska göra där idag egentligen... Hon bokade in en tid för en liten uppföljning senast, men det har ju inte hänt något mer sedan jag var där sist... Jag har ju bara varit på ett enda MVC-besök på de tre senaste veckorna, och det enda min barnmorska sa då är att vi avvaktar innan vi fattar något beslut om vaginal förlossning/kejsarsnitt.

Nej, nu börjar det bli dags för påklädning och avfärd mot dagis.
Med tanke på att bilen är som den är och att det är hyfsat långt att cykla ut till Ryd, så har jag bestämt mig för att åka buss idag. När gjorde jag det senast? Det känns som flera år sen sist...

Inga kommentarer: