tisdag 11 augusti 2009

www.kalaspinglan.se

Var ute och läste lite i Pernilla Wahlgrens blogg igår kväll och då tipsade hon om den här sidan, som jag definitivt också måste rekommendera!
Har precis kikat igenom den och den har ALLT inför ett barnkalas... Kalaspaket, maskeraddräkter, tårtdekorationer, tårtljus, inbjudningskort - allt du kan tänka dig. Härlig sida!

En annan grej som är härlig är att vågen står på min sida just nu - var precis nere och vägde mig och nu är jag nere på 69,6 kg!!!
Det blir alltså -3,4 kilo på 3 veckor...
Jippie!!!
Och det går fortfarande så jäkla bra och känns så himla lätt och rätt.
I vanliga fall är det efter ungefär 2-3 veckor som jag börjar lessna och tycka synd om mig själv och börja "unna" mig saker (och sen är det såklart helt kört), men som jag har berättat tidigare så är jag inte ens sugen på kakor eller godis eller sånt längre, och det känns som att jag kommer klara det den här gången. Jag vill ju verkligen gå ner i vikt också!

Jag reflekterade lite över det där när jag var på Sommarland i lördags också - man är ju inte så kaxig när man struttar runt där bland tusentals andra i baddräkt och jag kände mig allt annat än bekväm just då, men om man faktiskt tittar sig omkring så är det ju fler som ser ut som en själv i kroppen än tvärtom...
Därför känner jag ännu mer än förut att det verkligen är för min egen skull som jag gör detta, och inte för att se ut som någon annan. Man tittar ju alltid lite extra när man ser en lång, smal, snygg tjej gå förbi och önskar att man kunde se ut som hon, men det är ju faktiskt inte en möjlighet i världen att man skulle kunna lyckas med det.
Jag menar, hur smal jag än blir så mäter jag fortfarande bara 157 cm över marken och kommer aldrig att bli längre...

Nåja, nog med tankar och funderingar kring detta just nu.
Nu är det dags för frukost, och det får nog faktiskt bli en yoghurtfrukost idag. Och en skinksmörgås...
På återseende!

1 kommentar:

Helen sa...

ett sommarland är egentligen det perfekta stället att visa sig i baddräkt eller bikini.. för dom flesta där har ju barn och kanske har några eller många kg extra.. men jag känner som du .. blir aldrig längre än 158 så LÅNG å smal kan jag aldrig bli... men kanske smalare i allafall..
va skönt att du känner att det går hur bra som helst å inte är sugen alls på nåt..
heja heja.. å stort grattis till dina 3.4 kg ner.. härligt att vara under 70 kg..
kram kram