söndag 9 augusti 2009

Skön söndag!

Förut drog vi som sagt till Mösseberg en sväng, och nu har vi precis grillat. Sitter här framför datorn med en kopp kaffe och är så himla trött!
Den här helgen har gått så fruktansvärt fort, men den har samtidigt varit väldigt skön.
M:s bror och hans tjej är ju här nu, och det är så himla roligt att ha huset fullt av folk, tycker jag (kanske beror på att jag har bott i en och annan studentkorridor under mitt liv).
Idag skulle jag egentligen ha åkt in till Skövde och gått på ett Friskis och svettis-pass med Alva, men nu har vi ju grillat istället och det känns skönt att vara hemma.
Måste gå och lägga mig tidigt ikväll, för imorgon ringer mobilen klockan 05.45... Gäsp!

Så här har min dag sett ut idag:

Frukost: 1 Polarkraft extrem och 1 rågbröd, 1 skrattande kon light, 2 skivor Läcköskinka, tomat, saltgurka, 1 dl miniyoggi och kaffe (4,5p)
Mellanmål: 2 äpplen, 2 nektariner, Cola light
Middag/kväll: fetaostsallad med örtagårdsdressing (1,5p), 1 grillfilé i sweet chili-marinad (2,5p), 2 tjocka skivor halloumi light (4p), 1/2 grillad majskolv med Lätt & lagom och salt (1p), 1 minivitlöksbaguette med Lätt & lagom (3p), Cola zero, kaffe

Jag är alltså uppe i 16,5 points just nu och klockan är redan halv sju på kvällen. Och jag är dessutom proppmätt... Vi får se om jag stannar här idag eller om jag äter lite popcorn eller nåt - tror att jag stannar här, för det finns ju inget värre än att tvinga i sig saker att äta när man inte är hungrig eller sugen. Dessutom överskred jag ju litegrann igår, så det tar nog ut varandra.

Nej, nu ska jag gå ut och vara lite social när vi har besök. Vi hörs imorgon!

Inga kommentarer: