tisdag 11 augusti 2009

Tvättdag...

... har jag haft idag, och fy vad mycket tvätt det hade hunnit samlas i tvättstugan... Ändå körde M två eller tre maskiner i förra veckan - det blir väl så när man är småbarnsförälder. Egentligen skulle man ju behöva köra en tvättmaskin typ varannan dag, men fy vad tråkigt! Då tar jag nog hellre tjuren vid hornen och kör en heldag med tvätt typ 2 gånger i månaden istället. Lat som man är :-)

Men dagen har inte bara varit tråkig, för min kompis Camilla har varit här med sina två yngsta barn och vi har käkat lunch ihop och fikat (eller ja, jag bakade chokladmuffins som jag bjöd på; själv drack jag en kopp kaffe och åt ett päron)...
Till lunch åt de andra pastahjul och köttfärssås, och jag åt pastahjul och grillfilé/champinjoner i en creme fraiche-sås.
Nu är jag döhungrig igen, men jag vet inte riktigt vad jag är sugen på...
Det får nog definitivt bli en skål popcorn i alla fall, och om jag sparar 2p till den så har jag 5 points kvar att äta något för - jag väger ju under 70 kg nu (!), så jag måste minska ner med 1 points/dag... Åh, vad tråkigt... NOT!
Jag tror att jag kokar mig lite havregrynsgröt och gör en knäckemacka med skinka till.
Vi hörs säkert igen - jag är ju ledig idag, och då har jag all tid i världen att skriva hur mycket som helst... Hi hi...
Men nu måste jag nog börja med att plocka in min rena diskmaskin och sortera lite tvätt i tvättstugan - livet är roligt nästan jämt...

UPPDATERING:

Frukost: 2 Polarkraft extrem med 1 skrattande kon light, 4 skivor rökt skinka, tomat, saltgurka, 2 dl miniyoggi och en kopp kaffe (4,5p)
Mellanmål: 2 nektariner, 1 päron
Lunch: pastahjul och 1 grillfilé med champinjoner i Creme fraiche (7,5p)
Mellanmål: 1 äpple, en kopp kaffe
Kväll: havregrynsgröt med 1/2 dl mellanmjölk och 1 msk jordgubbssylt (3p), 2 knäckemackor med 1 skrattande kon light och 2 skivor skinka (2p)
Övrigt: 1 liter popcorn, Cola light (2p)

Inga kommentarer: