torsdag 26 maj 2011

Varför?

Varför gör man sig fulare än man egentligen är när man är tjock? Jag menar, jag går runt i säckiga brallor och en "tant"-tröja från Ica Maxi för 50:- på rean, och såna här kläder skulle jag ju aldrig sätta på mig om jag vore smal och fin!
Man borde ju vara ännu mera mån om att köpa fina kläder nu när man är överviktig och känner sig fet och ful, för att kompensera för extrakilona på nåt sätt - eller hur?
Men samtidigt så är det ju inte roligt att slösa ut pengar på fina kläder när man ändå inte kan bära upp dem... Och förhoppningsvis behöver man ju inte använda de större storlekarna under så lång tid...

Förut när jag hade lämnat Alva på dagis så trotsade jag blåsan under tån, och gick en promenad i 1 timma och 10 minuter. Det blev en sträcka på 5,37 km och 294 brända kalorier.
Till frukost imorse åt jag två mackor med leverpastej och gurka, och när jag kom hem efter motionerandet så åt jag två knäckemackor med räkost och en banan.
Anledningen till att jag inte skriver upp vad jag dricker är att jag ALLTID dricker vatten... Massor av vatten!

Snart är det dags för Noel och mig att vila middag - han sov URDÅLIGT inatt; somnade kl 19.45 och vaknade kl 00.20, 02.00, 03.20, 04.20, 05.20 och kl 07.00... Gäsp!

1 kommentar:

Anna sa...

Varför ska man klä upp sig som hejsan när man är hemma och mammaledig... Jösses som jag såg ut första halvåret, med båda mina.. Det tar tid innan gravidkilona försvinner och han är ju inte så gammal än! Tycker du ställer för höga krav på dig själv! Du kämpar superbra ju just nu! Resten kommer av sig självt! Massor av kramisar!