fredag 27 maj 2011

Micoach

Nu har jag laddat ner en ny träningsapp till min iPhone, så nu väntar jag bara på att blåsan under tån samt regnet försvinner så att jag kan gå ut och gå igen... Idag blev det bara en promenad till stan fram och tillbaka.

När M kom hem från jobbet så frågade han om han kunde dra upp till berget och springa en runda, och det fick han ju såklart (om han åkte direkt och kom hem och avlastade mig sen), men istället för att åka iväg själv så tog han med sig Alva och Noel och gick 2,5 km - jag är honom evigt tacksam för det, och låg i badet och läste i en bok i 1 1/2 timme ;-)
Underbar egentid!

Sen gick han dessutom iväg till affären och köpte kvällsmat, så för min del blev det en liten portion risgrynsgröt samt en tekaka med kokt ägg och kaviar.
Inget godis och inga kakor idag heller!!!

Nu ikväll har jag lyckats hålla mig vaken ända tills nu för ovanlighetens skull, och vi har kollat på Big Brother. Martin är klar för final, och de två andra tror jag blir Simon och Krille. Och till slut står det nog mellan Martin och Simon, och så vinner Simon hela skiten! Hoppas jag...

Imorgon ska jag åka och kolla på en bil. Och provköra den. Om den är fin och skön att köra så kanske jag slår till - det är en svart Toyota Avensis Verso ;-)
Håll tummarna!

Inga kommentarer: