lördag 28 maj 2011

Fortfarande mätt...

Behöver jag nämna att det inte blir någon kvällsmat idag - jag är fortfarande mätt efter middagen! Jag har aldrig beställt in hamburgare efter storlek tidigare, och hade ingen aning om att en 150-grams hamburgare var sååå gigantisk! Men GOD var den...
Vi åt i Hjo, efter att ha varit och shoppat litegrann på Hem & Hobby där; jag köpte bl a en Mors Dag-present till mig själv från Noel samt lite roliga stickers till mitt och Alvas pyssel.

Efter det åkte vi runt lite i bilen, och innan vi åkte hem stannade vi till vid Sigges och köpte lite lördagsgodis - det är ju trots allt min ätardag idag ;-)
Godiset ska jag trycka i mig medan jag kollar på filmen "The Town", och M ska kolla på fotbollen.

Imorgon är det Mors Dag, och det ska jag utnyttja till 100%... jag hoppas bara att M är med på noterna också, och låter mig få sovmorgon, frukost på sängen, presenter m m... He he ;-)

Vid 11-tiden åker i alla fall jag, brorsan och hans tjej ut till minneslunden i Horn och lämnar ett fång rosa rosor till älskade mamma, och efter det möter M och Alva upp oss på Kryddan för en god lunch tillsammans (självklart är Noel och Theo med oss under dagen också ;-)
Klockan 13-16 är det Familjedag på Aspö gård med bl a ponnyridning, men vi får väl se om vi hinner åka dit en sväng - vi måste ju hinna med att fira M:s mamma också.

Nu har Noel precis somnat här vid mitt bröst (han har blivit bortskämd och somnar inte i sängen längre), så jag ska lägga ner honom och sen sätta på filmen!

Ps: det blev ingen bil-koll idag... Jag la mig med Noel kl 08.20 imorse (då hade vi varit vakna i två timmar), och vaknade upp 2 timmar senare!!! Och Noel sov i ytterligare en timma!
När vi kom upp var klockan tjugo över elva, så då hoppade jag in i duschen och sen så drog vi som sagt iväg till Hjo.
Det får bli bilköp en annan dag!

Inga kommentarer: