lördag 28 maj 2011

The Town

Jag ligger ju lite efter vad gäller aktuella filmer, men den här filmen har jag kollat på nu ikväll och den var riktigt bra! Kan verkligen rekommenderas! Skitspännande!

I övrigt så kan jag efter en hamburgertallrik och en skål godis konstatera att jag längtar tillbaka till min vanliga diet som fortsätter imorgon! Hellre ett godissug och knapriga knäckebröd än den här vidriga mättnadskänslan och sockerruset... Usch, jag mår illa :-(

Jag funderar dessutom på att skaffa mig ett gymkort!
Jag är mest inne på att börja träna på Actic, medan mina två träningsnarkomaner till vänner (Camilla och Sabina) tycker att jag ska skaffa ett kort på Livingroom!?! Prismässigt så skiljer det bara 80:-/månad, men det som talar FÖR Actic förutom priset är närheten, badet samt folket som går dit och tränar (de känns mer "normala" - no offense, men Livingroom utstrålar mer ytlighet och...ja, jag vet inte...plastighet, kanske!?! Opererade tuttar och väldigt mycket utseendefixering)... Men det är ju bara min egen uppfattning, och självklart så finns det ju undantag som bekräftar regeln.

Nu är jag supertrött och ska sooova!

Inga kommentarer: