måndag 23 maj 2011

Skärpning, Åse!

Nu när jag är så ivrig över att jag "motionerar" och inte äter kakor/godis, så verkar jag helt ha glömt bort vikten av att äta nyttig mat :-(
Grönsaker, vad är det liksom?
Idag blev det falukorv och makaroner till lunch, och 3 (!) smörgåsar till frukost... Jag hade gjort iordning två smörgåsar (en med kokt ägg/kaviar, och en med prickig korv), men så ville inte Alva äta upp sitt kokta ägg så då gjorde jag en macka till med ägget på... Dumma mig!
Igår åt jag också makaroner och korv :-(

Det är ju så fruktansvärt tråkigt att laga middag till sig själv! Hade jag haft någon annan på besök så hade jag ju inte bjudit på makaroner och korv, men att ställa sig och koka potatis o dyl känns ju alldeles för övermäktigt när det bara är jag och Alva som ska äta. Visserligen så blev jag sjukt sugen på kokt potatis, nötfärsbiffar och gräddsås efter att brorsan outade sin middag med bild på Facebook häromdagen, men det får bli en annan dag!

Just nu är vi på en lekplats uppe vid Kvantum, och Alva har hittat en tjejkompis att leka med :-)
På tal om Alva så är hon fruktansvärt krävande för tillfället - när tar 5-årstrotsen slut egentligen? Hon blir skitsur så fort man säger till henne, och hånflinar mot en när man säger till på skarpen... Ungar!

Inga kommentarer: