söndag 22 maj 2011

Noel sträcker sig efter saker..

Det känns som att Noel har tagit ett jättekliv i utvecklingen de senaste dagarna - han sträcker sig efter figurerna i gymmet och lägger man honom på rygg så försöker han vända sig till mage (dock så tar armen emot ;-)
Han är så duktig!

Och jag är faktiskt också duktig - jag har precis avverkat en promenadrunda på 5,33 km på under en timma (59:08 minuter). Och jag brände 297 kalorier!
Precis när jag var nästan hemma så ringde M och sa att Noel var vrålarg, så när jag kom in fick jag amma honom direkt och sen somnade han! Klockan 17.30 (!) - jag undrar om han har somnat för natten!?!

Matmässigt har jag skött mig hyfsat idag; Noel vaknade kl 05.30 imorse, så min tidiga frukost bestod av 2 leverpastejsmörgåsar och en kopp te, och sen kompletterade jag med en skål havregrynsgröt. Och till lunch åt jag två stekta ost- och baconkorvar med snabbmakaroner.
Maten är ju inte den bästa direkt, men jag avstod i alla fall nybakade kärleksmums och kanelbullar när vi var ute på stadsbondgården i Varola i förmiddags, och jag har inte ätit något godis/kakor på hela veckan!
Förut planerade jag att gå iväg till Sigges och köpa en påse smågodis till Big Brother ikväll, men nu efter promenaden har jag ändrat mig - det får nog bli en morot eller nåt istället.

Dessutom så lovade jag M att jag skulle fixa tortillas till kvällsmat, så jag nöjer mig med det!

Nu måste jag springa ner till tvättstugan - bye bye...

Inga kommentarer: