måndag 30 maj 2011

I valet och kvalet


Åh, jag är så himla sugen på att skaffa ett gymkort på Actic, men dels så vet jag inte om jag kommer att utnyttja det till 100% och dels så vill ju Camilla att jag skaffar ett på Livingroom istället så att vi kan träna tillsammans... Beslutsångest!
OM jag skaffar ett årskort nu så tränar jag gratis hela sommaren (första avgiften dras inte förrän den 28/8) och sen kostar det 319:-/månad. Samt 300:- i startavgift.
Den enda fördelen med Livingroom är att Camilla och Sabina tränar där, medan fördelarna med Actic är att det är liiite billigare (inget argument egentligen, för de kronorna gör ju varken från eller till), ligger närmare mig samt att man har tillgång till motionssimmet.

Hmm, OM jag skaffar ett kort så blir det nog på Actic - jag är bara rädd att jag ska dra mig ur och låta kortet ligga i byrålådan i ett helt år medan man betalar för det, men samtidigt så är det ju bara upp till mig själv att se till så att det inte blir så!
Jag får fundera lite till...

Förresten, finns det ingen där ute som läser min blogg som är sugen på att haka på? Jag behöver någon som kan sporra mig till att gå dit, och som jag i sin tur kan pusha på lite extra...
Någon???

2 kommentarer:

sabinaJ sa...

Nej åse!! Livingroom
Bara måste du ta! Där har du barnpassning också! Sen kommer jag Och milla peppa dig till träning! Masa roliga pass. Funkykidz lr va de heter finns me så kan Alva gå
På dansklasser på DITT gym :) åh livingroom har också gratis hela sommaren!

Anonym sa...

Jag har kort på Actic Åse! Ring när du vill träna för jag behöver en spark i baken!!
Kram/ Susanne Malek