torsdag 14 juni 2012

Vad faan!?!

Alltså, hur tänker socialsekreterarna här? De plingar på dörren hos ett par med två små barn, pappan öppnar dörren med en knarkspruta i handen och senare kommer mamman hem med narkotika i blodet... Och de får behålla barnen!!!
Åh, jag ser rött när jag läser sånt här :-(

För övrigt så har min dag varit helt galen idag... Klockan 06.50 bestämde sig Noel för att det var dags att gå upp, kl 07.50 kom brorsan och hans son hem en sväng så att vi skulle hinna umgås lite (jag skulle ju inte börja jobba förrän klockan halv ett idag), exakt 5 minuter efter att han kom innanför dörren så ringer de från jobbet och ber mig att börja tidigare (helst direkt, typ)...
Jag kastar mig in i duschen därnere, medan brorsan vaktar ungarna som sitter i duschen där uppe, sen sminkar jag mig i vrålfart, får på mig och ungarna kläder och rusar iväg (Noel kissade på golvet både före och efter duschen)... Kommer fram till dagis kl 08.54 och stämplar in på jobbet kl 09.10 - helt genomsvettig!!!
Och sen har det rullat på hela dagen...
Jag är helt slut!

Nu har jag haft rast, och snart är det dags att gå ut och köra de sista 2 1/2 timmarna...

1 kommentar:

jimmy sa...

jobba inte ihjäl dig bara.. och me tanke på dina mardrömmar i förr går så ville jag bara meddela att jag fortfarande lever! hahahah ;)