fredag 29 juni 2012

Thai-mat

Jag skickade ett sms till M och bad honom att köpa med sig mat hem (jag har bara fått i mig lite snabbmakaroner på hela dagen), och det var jättegott! Dock så blev det en hel del över, så det får bli thai-mat till middag imorgon också... By the way så ringde jag till jobbet förut och meddelade att jag stannar hemma en dag till - illamåendet vill inte riktigt ge med sig, och magen känns öm och konstig (NEJ, jag är inte gravid)!

Efter de senaste dagarnas larmrapporter om att LCHF orsakar stroke och hjärt- och kärlsjukdomar, så funderar jag på om kosten kan ha något med mitt tillstånd att göra!??
Egentligen så tror jag inte på alla hot om att man får stroke av att äta kött och att fett täpper till ådrorna och orsakar hjärtinfarkt, men däremot så har jag läst om många som får problem med gallan av att äta enligt LCHF. Nu ligger ju inte jag och vrider mig i plågor, men jag kan heller inte låta bli att fundera på om det är någon sorts varning om vad som komma skall?!

Egentligen så äter jag nog varken mer kött eller fett mot vad jag gjorde innan, men min kropp kanske måste ha balansen mellan protein, fett och kolhydrater (bra sådana)...
Jag får fundera lite grann på det, och äter blandkost under tiden ;-)

Inga kommentarer: