söndag 17 juni 2012

Roligt att gunga...

Förut kom M och ungarna och hämtade mig efter jobbet, och på vägen hem stannade vi till vid en lekplats i Havstena och gjorde av med lite överskottsenergi... Noel älskar verkligen att gunga! Och att gräva i sanden. Alva gillar också att gunga... Och att klättra i klätterställningar.

Idag har jag käkat LCHF hela dagen, men det känns som att jag har ätit lite för mycket! Till frukost åt jag ett LCHF-bröd med kaviar och kokt ägg, till lunch åt jag ytterligare ett LCHF-bröd med kaviar och kokt ägg samt två grillade korvar utan bröd, till mellanmål åt jag en banan, en näve rostade mandlar och två Finncrisp med ost och kaviar, efter jobbet åt jag en banan till, till kvällsmat blev det återigen ett LCHF-bröd med kaviar och kokt ägg, och avslutningsvis så njöt jag av en ruta mörk choklad...

Just nu sitter vi och kollar på Danmark-Tyskland på teven och Holland-Portugal på datorn... Det står oavgjort i båda matcherna, och är riktigt spännande!

Precis innan matcherna började så ringde brorsan och frågade om jag inte kunde åka iväg och hämta en pizza åt honom, och vad gör man inte åt sin fina lillebror som dessutom fyller år idag!?!
Grattis, brorsan ;-)

Inga kommentarer: