torsdag 14 juni 2012

Mmmmmm....

Nu sitter jag här i soffan och gottar mig med ett glas chokladmousse igen; den här gången med grädde och färska jordgubbar ;-)

Idag har jag hållit mig till LCHF hela dagen, men jag har ju inte ätit helt optimalt alltså... Imorse när jag skulle duka fram frukosten så luktade skinkan lite halvsurt och brödet var mögligt, så det fick bli två Finncrisp med räkost/hushållsost samt en kopp te.
På första rasten på jobbet åt jag två LCHF-bröd (ett med köttbullar och ett med prickig korv och gurka), på lunchrasten åt jag laxen och lime-aiolin som jag visade er förut, på andra rasten åt jag två Finncrisp med mjukost/hushållsost samt en banan, till kvällsmat åt jag tre Finncrisp med kaviar och ost samt några rostade mandlar, och nu framför fotbollen så slank det alltså ner en portion chokladmousse...

På tal om fotbollen så ska jag nog inte kolla klart på matchen mellan Spanien-Irland ikväll - jag känner att jag behöver sova!
Imorgon ska jag börja tidigare igen; jag blev ombedd att komma kl 07.15 istället för kl 09.00 = städa mjukglassmaskinen, så det blir en tidig morgon imorgon! Sen måste man ju vara pigg och utvilad imorgon kväll också så att man orkar kolla på Sveriges match mot England ;-)

Inga kommentarer: