måndag 18 juni 2012

Bad influence

Brorsan har dåligt inflytande på mig - ända sedan jag hämtade pizzan åt honom igår kväll så har jag gått runt och varit sugen på en jag också... Idag efter jobbet åkte jag ut till "farsan" en sväng, och efter det så stannade vi till vid Alpina så att jag kunde hämta upp en kebabpizza ;-)
Tyvärr så fick vi vänta på den i 25 minuter trots att de sa att det bara skulle ta en kvart, och dessutom så var det lite väl snålt med både kött och sås... Men det var värt det ändå!

Nu sitter vi här framför teven/datorn och kollar på fotboll igen, men idag är jag faktiskt helt likgiltig inför vilka lag som vinner! Dessutom så är jag jättetrött och går nog och lägger mig snart...
Egentligen så borde jag ju vara pigg nu ikväll med tanke på att Noel sov ända till kl 08.20 imorse (utan att vakna en enda gång på hela natten), men jag är skittrött!

Idag började jag ju att jobba tidigare också, och ägnade förmiddagen åt att rengöra glassboxen på jobbet; en och en halv timma tog det!

Förresten, förut när jag var nere i Ryd så åkte M och ungarna iväg till Rusta och köpte en el-gräsklippare och en häcksax, så nu ska det bli ordning i trädgården ;-)

Inga kommentarer: