söndag 2 oktober 2011

LCHF-pizza

Nu ikväll testade jag ett recept på LCHF-pizza, och mums vad god den var!
M och Alva åt också med god aptit; M tyckte att den smakade "vanlig" panpizza ;-)

LCHF-PIZZA:
Vispa ihop 4 ägg och 120 g Philadelphiaost. Tillsätt 0,6 dl riven parmesanost, 1,8 dl grädde, 1 msk oregano och 5 dl riven hushållsost.
Häll ut smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna, och grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 25-30 minuter.

Ta ut pizzabottnen och bred på tomatsås samt fyllning (jag hade på färska champinjoner, strimlad skinka, färska tomater och gröna oliver), strö över en påse riven ost (200 g) och ställ in i ugnen på 200 grader i 5-10 minuter (tills osten smält).

Strö över oregano och servera!

Inga kommentarer: