lördag 15 oktober 2011

En bild från Mangos igår...

Jag litar på min magkänsla till 100% och den säger mig att jag ALDRIG kommer att trivas i det här huset! Jättetråkigt med tanke på att vi inte har några andra alternativ, men sånt är livet... Och jag påstår inte att jag ska ta mitt pick och pack och flytta någon annanstans för egen vinnings skull, utan jag bor kvar här och är glad för att M och Alva trivs, men det här huset kommer aldrig att få MIG att känna mig lycklig över situationen... Och sen är ju frågan hur länge man ska ignorera sitt eget välmående och göra saker bara för andras skull!?!
Nu har vi bott här i 1 1/2 månad och jag vill bara härifrån... MEN jag biter ihop och spelar lyckliga/tacksamma familjen, för det är ju tydligen så det fungerar!?!
Fy faan för livet just nu!

Och jag behöver inga spydiga kommentarer om att jag ska ge det en chans eller att jag faktiskt får finna mig i situationen, för det är ju precis det jag gör!
Om jag bara hade tänkt på mig själv så hade jag redan haft en mysig liten lägenhet på Norrmalm med nära till dagis, skola, lekplatser, stan och jobbet, MEN jag lever fortfarande mitt liv i en uppförsbacke med nittio graders vinkel... Allt för att alla andra ska vara nöjda och glada!

Usch, jag vill bara krypa ner under täcket och inte komma fram igen...
Jag ville verkligen att det skulle kännas bra att bo här, men det gör inte det :-(
Verkligen inte...
Fick jag ett erbjudande om att flytta imorgon, så hade jag gjort det direkt. Så det så!
Och inte själv alltså, utan med hela familjen... SÅKLART!

Äsch, nu går jag och lägger mig och hoppas på en bättre dag imorgon! Idag har jag haft huvudvärk typ hela dagen, och avslutade dessutom kvällen med ett tjafs med M...
Blä för den här lördagen!!!

Inga kommentarer: