torsdag 20 oktober 2011

Vad sägs om den här då?

Åh, det är så skönt när man får till ett riktigt bra ord emellanåt, speciellt när man spelar mot en person som verkar omöjlig att vinna över ;-)
Jag är helt BESATT av det här spelet!

Men snart är det dags att sova!
Imorgon kommer Alvas kompis Lycka hit vid 9-tiden medan hennes mamma åker ner till sitt gym och får en härlig massage med varma stenar (som hon fick av oss i födelsedagspresent)...

Till lunch imorgon blir det fiskgratäng med krämig dijonsås, och så tänkte jag faktiskt försöka mig på att baka kladdkakemuffins à la LCHF (utan sötningsmedel). Jag har köpt mörk choklad med mint att smaksätta muffinsen med, och till dem kommer jag att servera vispad grädde och färska hallon ;-)

Och sen får vi se om jag lyckas hålla mig till LCHF hela dagen - på kvällen ska nämligen jag, Alva, Camilla, Lycka och Sabina åka upp till Billingehus och testa deras "Fredagsmys"!
Imorgon är det "Italiensk buffé" på menyn, vilket innebär mestadels pizza och pasta, men det kanske finns annat också!?! Tyvärr så tillhandahåller de ju även en chips- och godisbuffé, så vi får se om jag har styrkan att stå emot eller om jag ger efter för begäret (OM jag är sugen, vill säga - jag kanske inte ens lockas av kolhydratfällorna imorgon)!?!

Jag lovar att berätta hur det gick ;-)

Inga kommentarer: