måndag 31 oktober 2011

God morgon, med betoning på god...

Jag har nämligen bakat pones och ätit till frukost - det är inte mycket som slår nybakat bröd ;-) Jag unnade mig faktiskt två stycken, med Bregott och skinka. Och en kopp te.

Jag befarade att jag skulle vakna upp med världens migrän idag p g a godiset igår, men peppar peppar ta i trä, så slapp jag det! Och vågen var också ganska skonsam; 71,2 kg stannade den på... Nu kör vi stenhårt igen!!!

Idag tog M bilen till jobbet, så det blir inga större utsvävningar för våran del. Vi ska gå bort till brorsan en sväng och kolla in nya lägenheten, laga kassler- och broccoligratäng till middag och sen ingenting mer typ...

Snart ska jag hoppa in i duschen och efter det ska Noel få vila lite. Alva är nere på sitt rum och leker med granntjejen...

Vi hörs lite senare!

Ps: M höll på att orsaka en hjärtattack på "farsan" tidigare (och mig och brorsan också, för den delen...) - han hävdade att det inte fanns någon videofilm från dopet, utan bara på bröllopet!!! "Farsan" stod dock på sig och var helt 100% säker på att han hade satt på videokameran, och förut så ringde M och sa att han hade hittat filerna... Puh, tack och lov!!!

Inga kommentarer: