torsdag 27 oktober 2011

Dagen som försvann...

Den här dagen har bara sprungit iväg, och jag har ju inte ens hunnit med att blogga, SORRY :-(

Innan vi åkte och hämtade Alva på dagis förut så svängde jag förbi Ica Maxi och köpte den här blomman och kortet till fröknarna. Alltså, Alva går nog på världens bästa dagis!
I tisdags när jag upptäckte punkteringen på bilen så ringde jag ju till Alvas dagis och berättade att jag tyvärr skulle bli sen, och de var så himla lugna och snälla och sa att det var lugnt och att jag kunde komma när jag kom. Och när jag väl kom dit ca en timma efter utsatt tid så hade hon fått äta mellanmål tillsammans med de andra, och en av fröknarna erbjöd sig t o m att skjutsa hem henne till mig!

Direkt efter dagis idag så åkte vi iväg till Elins Esplanad, och precis när vi klev ur bilen så sprang vi på Alvas farmor! Det slutade med att hon gick med oss och kollade på kläder, och när vi var klara med allt så hade det visst gått tre timmar!!!
Jag köpte den mönstrade klänningen från KappAhl - den var jättefin - och en tillhörande lila blombrosch, två par strumpbyxor, två armband, ett par silverörhängen och ett lila nagellack. Alva fick lite fina blomhårspännen, och M fick en svart kostym och en roströd slips (som matchar min klänning ;-)

Den här månaden kommer vi nog att ligga minus på kontot innan det ens har blivit den 1:a i månaden...MEN det är ju bara en gång i livet (förhoppningsvis!) som jag får köpa grejer samt göra mig och familjen fina inför brorsans bröllop!

Imorgon ska jag åka till Esplanaden klockan tio och byta storlek på M:s kostym direkt när H&M öppnar, och efter det blir det en sväng till Hem & Hobby i stan.
Klockan två ska jag hjälpa brorsans tjej att göra fint i kyrkan (eller ja, i samlingssalen där vi ska träffas och äta efteråt) och vid fyra-tiden ska jag möta upp brorsan i deras nya lägenhet och hjälpa till att få iordning på flyttgrejerna...

Fullt upp, med andra ord! Och jätteroligt...

Inga kommentarer: