lördag 22 september 2012

Resultatet från Tanita-vågen

Hmmm, det var en ny upplevelse att ställa sig på en våg som mäter kroppsfett - man kan väl säga som så att det finns en hel del att jobba med!
MEN samtidigt så känns det spännande; nu har man ju verkligen något att jobba emot, och det ska bli riktigt kul att se förändringen när man mäter nästa gång ;-)

Fettprocenten ska ligga mellan 21-33%, och jag har 41,5% fett på min kropp... Om man räknar om det i vikt så ska fettet väga mellan 11,3-20,9 kg, och mitt fett väger 30 kg!
Och även om det är groteskt mycket så stämmer det hyfsat med mina uträkningar - jag har ju satt som viktmål att jag vill gå ner till 65 kilo, och då innebär det att 7,4 kg försvinner från min kropp och att 22,6 kg återstår... Och efter det får jag kanske försöka att gå ner ytterligare minst 1,7 kg så att jag hamnar inom det rekommenderade intervallet...

Normalvikten för en person med min ringa längd ligger inom gränsen 57-62 kg, men det känns så himla lite nu när jag väger så mycket; det känns helt overkligt att jag ska kunna väga under 60 kg... Men jag ska kämpa för att nå dit och jag hoppas att ni följer mig på vägen!

Nu är det sovdags!
Tack för idag - vi ses imorgon ;-)

Inga kommentarer: