lördag 13 augusti 2011

Rastlös...

Idag är en sån där kväll som skulle vara typisk för mig att avsluta bantningen och börja godisfrossa på... Vilket jag INTE ska göra!!!
Men känslan finns där...

Jag är lite uttråkad. M har åkt iväg till Falköping och rekar inför en musikvideoinspelning imorgon. Noel är grinig, men har precis somnat nu. Tyvärr vaknar han typ var tionde minut och gnäller efter nappen. Jag känner mig låst. Låst i lägenheten. Låst med två barn. M har varit grinig och lättretlig pga förkylning. Alva skriker efter uppmärksamhet. Klänger. Och när jag ber henne att sluta så får jag dåligt samvete. Gullunge!
Kalorierna för idag är uppätna. Jag har läst igenom mina bakbloggar och suktar efter choklad. Cupcakes. Glass med kolasås. Kanelbullar. Jag tycker synd om mig själv för att jag är tjock.
Vi flyttar om typ två veckor och har inte börjat packa än. Panik! Vi har ingen bil med drag. Inga flyttlådor. Vem ska vi be om flytthjälp en torsdag mitt i veckan? Jag får inte tummen ur. Orkar inte. Det löser sig... Men det är massor att göra. Sortera. Kasta. Skänka bort. Gör vi rätt som flyttar från underbara Norrmalm? Är huset för dyrt? För litet?
Vi måste ha en ny bil också. En större. Utan rost.

Det är mycket nu... FÖR mycket! Och det är då som jag tröstar mig med godsaker... Eller BRUKADE trösta mig med godsaker! För att känna att i alla fall något var gott och trevligt och smaskigt. För att släppa de negativa/jobbiga tankarna och koncentrera mig på njutningen av det onyttiga. Sockriga.
Hur löser jag problemet ikväll? Jo, jag dricker ett stort glas iskallt vatten och går och lägger mig tidigt... Imorgon är det en ny dag!

1 kommentar:

Linda sa...

Såna där dagar har vi alla men strongt av dig att bara ta ett glas vatten ..

Hoppas dagen idag blir bättre för dig..