lördag 27 oktober 2012

Trevlig lördag

Hmmm, det där med att vinna kundernas förtroende genom VM i V75 fick sig en minst sagt värdelös start - jag hade 2 rätt (!) på mitt system :-(

Däremot så lyckades jag pricka in 5 rätt på mitt stora andelsspelssystem, och om jag har räknat ut det rätt så blev det fem stycken femmor och en hundring per andel i vinst ;-)

Idag har jag inte ätit speciellt bra, men jag har ju inte övergett dieten till förmån för socker i alla fall; till frukost åt jag två skivor Fitnessbröd med baguettesallad kyckling/bacon och rökt skinka, till mellanmål en banan, till fikat åt jag en ruta mörk choklad (70%), till middag åt jag en kanelomelett med grädde och jordgubbar, till kvällsmat så blev det två skivor Fitnessbröd med rökt skinka och som tv-snacks åt jag en påse Groks...

Idag har M fixat och trixat hela dagen - han har varit och slängt skräp på tippen, monterat ner Alvas stora studsmatta, krattat trädgården m m... Sånt gillar vi!
Imorgon så tänkte vi be M:s mamma om hjälp med ungarna och passa på att städa här hemma, tvätta, sortera kläder, byta till vinterdäck på bilen o s v... Och så borde jag försöka att ta mig iväg till gymmet också!

Inga kommentarer: