torsdag 11 oktober 2012

Kvällsmat

Nu ikväll så har M stått för matlagningen - det blev grilloumi och sallad :-)

Idag har jag varit jättehungrig, och jag funderar återigen på om det var Carbzone-brödet som jag åt till frukost som triggade igång aptiten!??
Imorse så åt jag ingenting innan jobbet, så när det var dags att gå på frukost vid 8.30-tiden så var jag superhungrig! Jag åt två Carbzone-bröd (ett med kokt ägg och kaviar och ett med rökt skinka och gurka) samt en kopp te.
När det var dags för lunch så åt jag min fläskytterfilé-gryta från häromdagen tillsammans med lite sallad. Till mellanmål slank det ner tre kalla köttbullar.
När jag och Alva kom hem så åt jag en banan och en näve mandlar, och efter en stund så stekte jag två frukostkorvar som jag åt med ketchup, senap och aioli. Och till efterrätt så "unnade" jag mig lite LCHF-lakritsglass.
Och nu har jag alltså käkat kvällsmat också...

Med facit i hand så har jag ju ätit för mycket idag, och jag misstänker starkt att det är brödet som triggar mig! Häromdagen när jag åt omelett till frukost så höll jag mig mätt hela dagen och åt dessutom bra hela resterande dagen också...

Jag får nog ha i åtanke att försöka undvika mjölet så gott det går... Men för övrigt så tycker jag att det går jättebra och jag är nöjd med mig själv och mitt ätande. Det viktigaste för mig är att inte få några återfall och trycka i mig smågodis eller pizza eller liknande, för då är det kört! Det känns även jättebra att jag har det rätta tänket den här gången och inte frossar i vispad grädde, mörk choklad m m bara för att det är "tillåtet"...

Det känns som att jag har huvudet med mig den här gången, och inser vad som behöver göras för att gå ner i vikt.
Och det är så himla skönt att det fortfarande känns kul med träningen; jag trodde väl aldrig att JAG skulle längta ner till gymmet ;-)

Inga kommentarer: